2021-08-03 08:30:49• hírek • Szatmár.ro

Tisztújító közgyűlést tartott Szatmárhegyen a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés

Július 31-én, szombaton tartotta meg tisztújító közgyűlését a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés szatmárhegyi szervezete. A lelkes fiatalok új elnökséget választottak a szervezet élére. 

Szombaton 14 órától a Szatmárhegyi Református Egyházközség tanácstermében gyűltek össze a helyi fiatalok, hogy megválasszák maguk közül a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés helyi szervezetének új elnökét, alelnökét és titkárát.

A közgyűlés Muresán István megyei tanácsos, a Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács (SZÁMIT) elnökének, valamint Német Szabolcs szatmárnémeti városi tanácsos, a SZÁMIT elnökségi tagjának jelenlétében zajlott, akik elmondása szerint egy jól működő csapat nagyon fontos egy közösség számára, hiszen annak tagjai sok pozitív dolgot tehetnek azért, hogy a helyi közösségi lendületesen és jól működjön. Ehhez természetesen szükség van egy összeérett csapatmunkára, kitartásra és felelősségtudatra. A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés vezetőjének lenni éppen ezért felelősséggel jár.

A helyi ifjak számára viszont nem volt kétség, kit szeretnének a szervezet élén tudni, hiszen a jelenlévők egyöntetű választása Fehér Gyulára esett, aki örömmel és nagy lelkesedéssel vállalta el a rá bízott feladatkört. Ugyanakkor a szervezet alelnökének Erdei Biankát, titkárának Németh Nándort választották meg. Az eseményen jelen volt a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés helyi szervezetének alapító tagja és korábbi elnöke, Juhász Károly is, aki beszédében gratulált az új vezetőség megbízásához, és az elmúlt évek szép pillanatait felelevenítve igyekezett néhány bátorító gondolatot átadni a mostani fiatalok számára. Arra kérte a jelenlévőket, mindenki igyekezzen a saját maga fiatalos lendületével hozzájárulni a szervezet működéséhez, hogy egy jól működő csapat tevékenykedhessen a községben.

A szervezet frissen megválasztott elnöke, Fehér Gyula így nyilatkozott: „Helyi fiatalként nagy potenciált látok a szatmárhegyi MIK közösségében. Hiszem, hogy együtt nagy dolgokra vagyunk hivatottak. Nagy öröm számomra, hogy a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés régi és új vezetősége is támogat. Elnökként elsődleges feladatomnak tartom a helyi fiatalság fellendítését, közös rendezvények és különböző akciók szervezése által”. Hozzátette, hogy első rendezvényként egy sporteseményt fognak szervezni, ahová nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: